Preguntes freqüents

Univeylandia disposa d'atraccions per a tots els públics. Cada àrea temàtica disposa d'almenys una atracció en la qual podran gaudir els nens, sense requisits d'alçada. Pots consultar els requisits d'altura de cadascuna d'elles aquí, a les guies que trobaràs a l'entrada del parc o bé en els cartells informatius que hi ha a l'entrada de cada atracció.
Podràs sortir del parc i tornar a entrar sempre que conservis la teva entrada. Així mateix, hauràs de demanar un segell a la sortida del parc que hauràs de mostrar per poder tornar a entrar. Per obtenir més informació, pots consultar la Normativa de Univeylandia.
Consulta el Calendari en els horaris de Univeylandia.
La pluja no afecta l'operativa del parc pel que no es retorna el preu de l'entrada. Així mateix, podràs seguir gaudint dels espectacles i serveis encara que plogui. Si bé, en cas de pluja molt intensa, tempesta elèctrica o vent molt fort, es podria veure afectat el funcionament d'alguna atracció, una vegada que les condicions adverses hagin cessat, el funcionament del parc tornarà a la normalitat. Per obtenir més informació, pots consultar la Normativa de Univeylandia.
Univeylandia posa a disposició de les persones que reuneixin les dues condicions de discapacitat legal reconeguda mínima del 33% i mobilitat reduïda acreditades, l'identificatiu per accedir a les atraccions i espectacles per a l'Accés Exclusiu per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda. Aquest identificatiu serà vàlid per a la persona beneficiària i fins a un màxim d'1 acompanyant adult (en el cas d'Espectacles) i fins a 4 acompanyants (en el cas d'atraccions), dels quals un ha de ser obligatòriament major d'edat i estar en plenes facultats per fer-se responsable de la seva custòdia. Pots consultar tota la informació de les Tarifes Especials.
Contacta
555 555 555
contacto@univeylandia-parc.cat
Segueix-nos
Totes les imatges de la pàgina web estan extretes de Pixabay