Condicions generals d'UniveylandiaEs presenten les condicions generals que s’aplicen, que no s’observen restriccions alguna a les ventes realitzades per la societat Univeylandia, amb domicili en Amposta, 43540, Tarragona , inscrita en el Registre Mercantil de Amposta, als clients que adquireixin els seus productes puguin a la venda a través de la página web. Las ventas celebradas son ventas una distància regulada per la legislacion espanhòla vigent en la matèria. Aquestes condicions generals de venda són accessibles per a tots els usuaris des de la pàgina web i sobre qualsevol altre document amb el que es contradiuen, per tant, no us perdeu la legislatura vigent. La validació del pedido pel client suposa l’acceptació de reserves de les condicions generals de venda. En cas de ser modificades, les condicions generals de venda seran vinculants per a totes les comprovacions realitzades posteriorment amb una publicació al lloc web.

Registre como cliente

Per a realitzar el procés és necessari que l’usuari estigui, de manera previa, en el transcurs de l’aplicació, ja que s’està amb un alt nivell de client, per tal que s’hagi carregat una pàgina per a tota la informació necessària per obrir una compte. , o per identificar-vos com a titular d’una compte. La informació necessària per obrir un compte és: nom, cognoms, adreça d’activitat, nombre de telèfon, adreça de correu electrònic, nom d’usuari, contraseña.

Productes

Tots els productes són nous, i els presentats en embalatges o en precintes originals. El color de tots els productes es pot visualitzar a la imatge del producte. La visualització del color en el monitor i depenent dels ajustos dels mateixos poden existir variacions de color en relació amb la realitat. No podem acceptar canvis o devolucions degut a que el color no sigui exactament el mateix que esperàveu. Només acceptareu les devolucions si s’elaboren a l’estat degut a problemes de fàbrica o problemes amb el transport o si és defectuós.

Preus

Els preus s’expressen en EUROS, incloent-hi impostos, i no s’inclouen despeses d’enviament, de manera que, en cas de reemborsar-lo, s’obtindrà l’indicació exhaurida en contra del producte concret. Els preus previstos seran revisats i modificats si les condicions requerides en qualsevol moment. Els productes estan disponibles per a la seva venda fins a l’existència d’existències. Els productes es mostren segons les tarifes en vigor a la pàgina web en el moment del registre del pedido.

Formes de Pago acceptades

a) Targeta de crèdit o débito
b) Transferència o ingrés

Contacta
555 555 555
contacto@univeylandia-parc.cat
Segueix-nos
Totes les imatges de la pàgina web estan extretes de Pixabay